Det som har varit.blogg.se

Här skriver jag om förra årets tidningar och löpsedlar. Skriver också i från mina gamla bloggar. http://ping.bloggportalen.se/BlogPortalPing/ping/161463/16759302

Ikeas grundare dog förra året

Publicerad 2019-01-30 19:42:39 i Allmänt,

 
 
Jag kollade inte förra året och jag är ju bara 25% pensionär.
 
 
Jag undrade om hans kista var en byggsats. Ja han hade nog en ståtlig begravning. Det fanns ju mer pengar till hans begravning jämfört med vi som inte äger så mycket. Nej ingen bitterhet här inte. Jag hade startat en ACA grupp i Rågsved och det hade även snöat i Stockholm skrev jag i min fredlig.blogg. I min vi 5 blogg skrev jag att jag inte kan gå omkring och vara orolig för terrordåd.

Förra året efter me two kampanj

Publicerad 2019-01-25 10:01:03 i Allmänt,

 
Jag vet inte vad programledaren gjorde på filmen eftersom jag inte har sett den. Fast många ut av hans kolegor stöttar honom.
 
 
Här är en annan som mådde dåligt förra på grund ut av allt snack. Men jag vet ju inte vad Kroner har gjort. Kanske om han har taffsat på någon, känner även hon sig dåligt efter det han nu har gjort. I min fredlig blogg skrev jag eller la ut en rolig bild. I min Vi 5 blogg  skrev jag om att det är svårare att bli sjukskriven.

Om

Min profilbild

Det som har vart

Här lägger jag upp det som skrevs för ett år sedan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela